Strip Familie BurnOut - Oscare - Winne Bergé
101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-101,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Strip Familie BurnOut – Oscare

  • familie burnout
Categorie
Illustraties
Over dit project

Voor wie? Het stripverhaal is gemaakt in opdracht van Oscare. Oscare is een nazorg- en onderzoekscentrum voor mensen met brandwonden en littekens. Oscare doet er alles aan om hen de best mogelijke nazorg aan te bieden.

Wat? Wij verzorgden de inhoud, tekeningen en vormgeving van het stripverhaal.

Ook op zoek naar iemand om een creatief project uit te werken? Contacteer mij en we steken de koppen eens samen.

De familie BurnOut bakt het bruin!

De Burnouts heeft de hoogste brandpolis en dat is niet moeilijk te verklaren. Op het einde van iedere bladzijde van dit stripverhaal valt hun huis ten prooi aan de vlammen, door onvoorzichtigheid, laksheid, onhandigheid of onderschatting van wat vuur kan aanrichten.

Zij hebben niet het minste besef van de gevaren van vuur.
Vuur is nuttig : je kan er eten mee koken, water opwarmen en zelfs een heus kampvuur mee maken.
Maar vuur kan ook gevaarlijk zijn dus moet dit steeds gepaard gaan met voorzichtigheid! Want wanneer vuur uit de hand loopt, wordt het “brand” en dat kan catastrofale gevolgen hebben.