Werkwijze - Winne Bergé
249
page-template-default,page,page-id-249,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Werkwijze

Op zoek naar een op maat gemaakte strip, illustratie, cartoon of animatie voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik bied een uitgebreide service voor het maken van unieke en professionele strips en illustraties, geheel aangepast aan je wensen en doelgroep.

Mijn werkwijze bestaat uit verschillende stappen, waarbij ik altijd open staan voor feedback en suggesties. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen. Hieronder vind je een overzicht van onze werkwijze:

 1. Intakegesprek
  In een eerste gesprek wil ik in eerste instantie een goed beeld krijgen van je wensen, doelen en voor wie je doelgroep is. Bij deze kunnen we goed aftoetsen wat jij precies wil en of ik de beste man ben om je opdracht uit te voeren.
 2. Offerte
  Zijn we een goede fit dan maak ik een offerte en bij goedkeuring begin ik aan het creatieve werk.
 3. Conceptontwikkeling
  Ik ontwerp eerst een concept voor de strip, illustratie of animatie. Afhankelijk van wat we hebben besproken ga ik op zoek naar de gewenste stijl, personages, composities, … Je mag van mij een aantal ontwerpen verwachten. We bespreken samen de eerste concepten en op basis van de feedback begin ik met het verder uitschetsen.
 4. Schetsen en Storyboards
  Nadat het concept is goedgekeurd, ga ik aan de slag met het maken van schetsen en of storyboards. Dit zijn ruwe versies van de strip, de illustratie of animatie. De nadruk ligt hier op compositie en verhaallijn.
 5. Feedbackronde
  We bespreken de schetsen en je krijgt de kans om feedback te geven. Hierbij kun je eventuele wijzigingen doorgeven, ik zal deze wijzigingen meenemen bij de definitieve versie.
 6. Definitieve versie
  Wanneer we jouw feedback hebben ontvangen, gaan ik aan de slag met het maken van de definitieve versie van de strip, illustratie of animatie. Hierbij werk ik het volledige concept uit.
 7. Levering
  Je ontvangt de definitieve versie digitaal of fysiek. Zo kan je de strip, illustratie of animatie direct gebruiken in je bedrijf of organisatie.

De werkwijze kan wat wijzigen van project tot project maar wordt vooraf met jou afgesproken en opgenomen in de offerte. Ik bied een complete en professionele service voor het maken van op maat gemaakte strips, illustraties en animaties. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een offerte op maat!

Klaar voor een creatieve uitdaging?